1. ročník Freedom Cupu je úspešne za nami...

08.05.2014 20:47

 

V nedeľu sme slávnostným vyhlásením výsledkov ukončili víkendový turnaj resp. 1.ročník Freedom Cupu 2014. Poďme ale postupne. Sobotňajšie ráno a aj samotná predpoveď počasia už napovedala, že zrejme to nebude úplne ideálne klimatické prostredie, no nakoniec sa chlapci práve s tým popasovali s maximálnym odhodlaním a turnaj bez väčších problémov zvládli. 

Domáce družstvo AS bolo rozdelené na "bielych" a "oranžových". Za prítomnosti kvalitných tímov z Čiech a Slovenska sme nakoniec zaknihovali fantastický úspech. Družstvo "oranžových" si odnieslo triumf za celkového víťaza a "biely" zase pekné 7.miesto z celkového počtu 14 zúčastnených družstiev. Systém každý s každým bol najspravodlivejší a zaručoval tak nejeden kvalitný duel. Hráči pod vedením trenérského dua Vratislava Mojžiša a Romana Rýdzeho tak zaknihovali skvelý úspech a právom si titul zaslúžili. Ako potvrdenie hernej dominancie je aj fakt, že titul najlepšieho strelca si odniesol "oranžový" Artur Gajdoš.

 

Očami trénera Vratislava Mojžiša:

Obidve naše družstvá predviedli počas celého turnaja v ťažkých poveternostných podmienkach typickú trenčiansku hru s fantastickým tlakom na loptu po jej strate najmä počas prvého hracieho dňa. Škoda však množstva nepremenených šancí v družstve bielych, ktorých ľahké straty bodov pripravili o lepšie celkové umiestnenie. Naopak družstvo oranžových bolo maximálne efektívne v koncovke najmä zásluhou najlepšieho strelca turnaja Artura Gajdoša, ktorý okrem strelených gólov pripravil aj výhodné strelecké pozície pre svojich spoluhráčov. 

 

AS:

Lucas Haško, Adrián Fraňo, Artur Gajdoš, Samuel Bednár, Nebus Ondrej, Oliver Lapoš, Ján Veselý, Jakub Pavlíček, Matej Cobori, Šimon Čmárik, Matúš Vyšlan, Richard Ďorďai, Tomáš Šimek, David Ovšonka, Samuel Jakub, Jakub Škultéty, Matej Gogora, Natanael Zaťko, Aurel Asani

Tréneri: Vratislav Mojžiš, Roman Rýdzi

 

Výsledkový sumár nájdete na stránke Freedom Cupu: 

https://freedomcup.webnode.sk/news/nova-akcia/

Viac foto na:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1501250483428374&set=a.1501249023428520.1073741851.1424609621092461&type=1&theater